Køreteknisk anlæg - komplet

Med Planner4You | Køreteknisk Anlæg får du nemt og billigt styr på baner, ressourcer og bookinger, og kørelærerne kan selv foretage bookinger online.

Vi har i samarbejde med et af landets førende køretekniske anlæg udviklet et samlet onlinesystem, som letter den daglige styring af anlægget samt online booking for de tilknyttede kørelærere.

Nemt og hurtigt

Slip for den store papirkalender, slip for besværet med at kørelærerne skal ringe for at booke og høre på ledige tider. Undgå overbookinger og besværet med at der altid skal være manuelt arbejde forbundet med registrering af bookinger.

Stamdata

Opbyg ressourcer i form af tilgængelige baner, antal biler, motorcykler m.m., fast

længde af bookinger af de forskellige baner. Opret instruktører eller opsamlingssteder for afhentning.

Intern booking

Hurtigt og nemt overblik over belægning på banerne samlet eller enkeltvis.

Hvilke kørerlærere har reserveret, og hvilke ressourcer lægger de beslag på.

Ekstern booking

Giv kørerlærerne online mulighed for selv at søge på ledige tider, foretage bookinger på de enkelte banetyper, antal biler eller motorcykler, instruktør og afhentning.

Sikkert og billigt

Planner4You | Køreteknisk Anlæg er ikke kun billigt, det er også sikkert. Ud over en lille etableringsomkostning betaler du kun en minimal månedlig leje.

Du slipper for driften og usikkerheden ved at have data liggende på lokale maskiner, og vi sikkerhedskopierer hele din løsning hver 3. time.

Skærmbilleder

Overordnet booking – intern

 

Baneoversigt – intern

Ekstern booking – login

Ekstern Booking – ledige pladser

Ekstern Booking – banevalg