Behandlerløsning

Planner4You Behandler er et unikt værktøj til alle typer behandlere, som ønsker en nem og fleksibel hverdag. Booking, kartotek, journal, kalender og SMS eller e-mail påmindelse til patienter er blot nogle af de mange fordele.

I Planner4You opretter du alle dine patienter i kartoteket, skriver nye behandlingsforløb i journalen og ser tidligere behandlinger.

Erfaringsdatabase får du løbende i journalmodulet, hvor du nemt kan søge tilbage på tidligere behandlinger af bestemte lidelser eller symptomer. Hvad hjalp sidste gang, og hvorledes har du tidligere behandlet.

I kalenderen booker du nemt dine aftaler og afsætter tid for planlagt fravær til kurser m.m. Marker om du ønsker, at sende patienten en påmindelse pr. SMS eller e-mail f.eks. 24 timer forud for aftalen og undgå de mange uadviserede udeblivelser.

Udskriv kontant afregning efter hver behandling eller foretag opsamling af behandlinger for f.eks. virksomheder og sportsforeninger til samlet månedsfakturering og hold løbende øje med, om dine kreditkunder har foretaget betalinger.

Foretag din afregning med Sygesikringen Danmark elektronisk og slip for de tunge administrative opgaver.

Indlæg grafik med iris analyse, tegning over behandlingsområder eller billeder af skader forud for behandlingen.

Planner4You er registreret hos Datatilsynet og opfylder naturligvis kravene i Personoplysningsloven.

Kun kr. 252,- ekskl. moms pr. måned for hele pakken inkl. hosting og backup.

 

Datablad - Behandler

Hent datablad