Om Image Data

Image Data ApS blev etableret i januar 1985. Vi har specialiseret os i at tilbyde virksomheder såvel standard- som specialudviklede IT-løsninger.

I Image Data ApS servicerer vi i dag mere end  9.000 kunder indenfor institutioner, handel, produktion og service og fremstår også som rådgivende partner indenfor en lang række kompetenceområder.

Vi er specialister i Planner4You og C5. Det vil sige, at vi har stor erfaring indenfor disse produkter, både hvad angår support, implementering, programmering og tilpasning af løsningen. 

Som leverandør tilbyder vi vore kunder store fordele. 

Vi afholder endvidere kurser i Planner4You.

IT-branchen har været igennem en kæmpe udvikling, siden vi startede, og al den opsparede erfaring og knowhow gør Image Data til en stærk samarbejdspartner. Vores styrker ligger i vores erfaring i branchen og status som leverandør til små og mellemstore virksomheder.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.